Folkestedet

Folkestedet er et hyggeligt aktivitetshus som ligger i Kolind på Djursland og er Grøn Kors lokaler og tilhørssted. Folkestedet er åbent for ALLE. Vores frivillige serverer friskbrygget kaffe og lidt til den søde tand til særdeles overkommelige priser.

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/Folkestedetgroenkors

Det er afgørende vigtigt for os at skabe et sted, hvor alle kan føle sig velkomne. Hos os på Folkestedet skal

– Alle skal have tilbud om at deltage i gratis aktiviteter og få gode oplevelser.

Alle skal have mulighed for, at blive en del af et fællesskab.

Folkestedet er et fristed, hvor du/I frit kan komme ligesom du er. Det kan være du kommer alene, med en god veninde eller har lyst til at nyde en kop kaffe imens du iagttager landsbyidyllen gennem de store vinduer. Det kan også være at du og din familie vil deltage i vores aktiviteter eller fællesskaber.

Folkestedet har fast ugentlig åbningstid, hvor vi laver aktiviteter for børn og voksne ofte helt gratis. Eksempler på aktiviteter kunne være: Tegne malehold for børn og voksne, bæredygtig madlavning for unge, cykel kursus for børn, musik for voksne, fællessang, strik, reparationscafe, It hjælp, skak mm. Derudover har vi arrangementer som ikke er faste ugentlige, men som løbende bliver annonceret fx koncerter, foredrag, filmaften, madaften, fællessang og meget mere. Det vil alt sammen blive slået op på Folkestedets Facebook profil og fysisk på vores store opslagstavle i forhallen på Folkestedet. Disse arrangementer vil typisk ligge udenfor den faste åbningstid. https://www.facebook.com/Folkestedetgroenkors

Folkestedet drives af nonprofit foreningen Grøn Kors: www.groenkors.dk som er en NGO. Vi har intet mål om profit og er derfor udelukkende dannet for at gøre mest muligt godt for andre mennesker med alle de midler vi kan hente hjem. Derfor holder vi driftsomkostninger på et absolut minimum, hvorfor en stor del af arbejdet i Grøn Kors og på Folkestedet drives af frivillige.

Folkestedet er også hjemsted for husorkestret Kolind Balladeband, som kan følges på Facebook: Kolind Balladeband

Åbningstiderne er: tirsdag, onsdag og fredag kl. 13-17.

Folkestedets adresse er: Nødagervej 4, 8560 Kolind, Djursland.

Hvis du/I har forslag til aktiviteter som kunne være spændende at prøve af, er I meget velkomne. Hvis du ønsker at hjælpe til hos os som frivillig, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi vil altid gerne møde nye søde mennesker.

Vi er altid på udkig efter sponsorer som har lyst til at bidrage med midler, da det er disse midler, der gør det muligt at udbyde aktiviteter, madaften, ture mm. på Folkestedet.

Vi glæder os til at byde alle indenfor 😊