Kolind BalladeBand

En fast del af Grøn Kors.

Kolind BalladeBand spiller for fællesskabet.

Kolind Balladeband er en herlig flok skæve eksistenser, som har prøvet de hårde facetter af livet, men de har noget på hjerte, og nu synger og spiller de for fællesskabet, imod isolation og ensomhed.

Kendt fra aviser, tv og radio

”banebrydende Succes og imponerende forskningsresultater”

Udtalte den Internationalt anerkendte professor fra Portugal, Aná Louisa Pirés efter at have besøgt musikprojektet og læst forskningsrapporten, hvorefter hun inviterede Kolind Balladeband og projektleder Daniel Demsitz til Portugal, for at spille og forelæse for professorer, forskere og studerende på universitetet i Lissabon.

Kolind Balladeband har nu været i Portugal og mødt forskere og professorer fra hele landet og mange nye netværk og kontakter er etableret. Der blev også lavet en livetransmitteret sending fra hovedkonferencen på universitetet i Portugal.

”Hvem havde forestillet sig, at jeg skulle komme SÅ langt i mit liv og opleve det” citat, Peter Andreasen Balladeband.

Kolind Balladeband spiller og fortæller på universitet i Portugal

Musikprojektet har også haft national bevågenhed i TV, radio og aviser samt stor opbakning fra Christiansborg Folketinget.

”Fantastiske resultater, forøget livskvalitet og et skridt tættere på samfundets fællesskaber”

Ida Auken Folketinget tidligere minister af flere omgange.

Kolind BalladeBand musikprojekt ledes af Daniel Demsitz.

Kolind Balladeband er opstået gennem et musikprojekt ledet af Daniel Demsitz (ide-mand og udvikler), som handlede om mental sundhed med musik for sårbare grupper. Projektet blev fulgt af forskning og har efterhånden høstet stor anerkendelse for dets resultater. Kolind Balladeband er det levende bevis på, hvor langt man kan nå med musik, fællesskab og hjertet på rette sted.

Nu er de selv blevet ambassadører for musikprojektet

Nu er de selv blevet ambassadører for musikprojektet og de har en mission. De spiller og fortæller om, hvor meget mental sundhed og livskvalitet de har fået ud af, at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor musikken er i centrum. Musik og fællessang er et fantastisk værktøj til at trække folk ind i et stærkt fællesskab, fordi det i sig selv indebærer nærvær og intimitet, når man synger eller laver musik sammen. Alle har et forhold til musik som vækker stærke følelser indeni. Tænk på hvor vigtigt et bestemt stykke musik var i forbindelse med dit bryllup, begravelse af dine kære, den første kærlighed, kys osv osv. Musik, fællessang og fællesskab er et enestående værktøj til at bekæmpe ensomhed ”man bliver glad i låget” citat Hans Hansen ambassadør i Kolind Balladeband. Ambassadørkorpsets mission er, at give videre til andre, at virke som inspirationskilde, så endnu flere kan finde mening og en god vej videre i livet, uanset hvor du er og hvem du er.

Kolind Balladeband har de sidste år haft flere fantastiske sponsorer hvilket de er dybt taknemmelige for. Her skal nævnes: Tryg Fonden, Nordea, Folketinget, Syddjurs Kommune og mange mange flere. En særlig stor kærlighed går ud til Bente Fogh Møller, som har været afgørende for vores virke.

Kolind Balladeband spiller og fortæller om bedre mental sundhed og Grøn Kors arbejde for sårbare grupper på Kommunernes Landsforenings årsmøde i Ålborg Kongrescenter 1.100 politikere, borgmestre, direktioner og andre interessenter fra alle kommuner i Danmark.

x

x

Følg os på facebook:  www.facebook.com/kolindballadeband www.facebook.com/kolindballadeband

Kontakt:

Projektleder Daniel Demsitz tlf. 29 24 66 87 eller Daniel@groenkors.dk